Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu la patata pelada i tallada a daus amb aigua salada (20 g/l). Quan sigui gairebé cuita, afegiu-hi les mongetes. Deixeu-ho coure uns minuts més. Reserveu unes quantes mongetes i refredeu-les. 
  2. Escorreu el suc i aixafeu les patates amb les mongetes amb una forquilla sense donar elasticitat al puré. Salpebreu-ho. Afegiu-hi oli fins que la pasta adquireixi una consistència molt suau. 
  3. Marqueu les supremes de lluç en una paella al foc amb un raig d’oli pel costat de la pell. Daureu-les fins que quedin cruixents. Salpebreu-les, tombeu-les i acabeu-les de coure pel costat de la carn. 
  4. Serviu el lluç amb el puré al costat. Acompanyeu-ho de les mongetes reservades. Afegiu-hi un rajolí d’oli per sobre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: