Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu els macarrons ploma amb aigua i sal el temps que especifiqui el paquet. Escorreu-los i amaniu-los amb oli, per evitar que s'enganxin.
  2. Per a la salsa de maca: escalfeu la llet amb la nata líquida.
  3. En un cassó ample a part, cuineu un roux: a foc mitjà, escalfeu la mantega i, quan estigui desfeta, afegiu-hi la farina. Coeu-ho només 30 s.
  4. Incorporeu la barreja calenta de llet i nata al roux i poseu-ho a coure fins que arrenqui el bull; deixeu-ho 20 s. Treballeu la salsa amb un batedor de varetes i reserveu-la fins que es refredi.
  5. En fred, tritureu la salsa anterior amb les anxoves, les tàperes i la maca en pols, fins a aconseguir una mescla homogènia. Coleu-ho i salpebreu-ho. Reserveu la salsa de maca a la nevera.
  6. En un bol ample, mescleu molt bé els macarrons cuits amb els pebrots verds, grocs i vermells picats, i cobriu-ho amb la salsa cremosa de maca.
  7. Repartiu els macarrons cremosos als plats i per sobre col·loqueu-hi les olives negres i verdes, les anxoves i les fulletes de julivert tendre i de fonoll.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 283

TRENQUEM ELS MENÚS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Joan Capilla

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: