Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una olla ampla, tapada, coeu els musclos a foc mitjà-alt fins que s'obrin (uns segons). Poseu-los en una safata. Reserveu-ne l’aigua de la cocció colada. Quan siguin freds, separeu-ne la carn.
  2. Repetiu el procés amb les cloïsses.
  3. Per al brou: feu arrencar el bull a l'aigua, afegiu-hi el porro i la pela de llimona, deixeu-ho coure 5 s i coleu-ho.
  4. Per a les verdures: feu làmines fines de pell de carbassó, de pastanaga, de nap, tallades amb un tallapastes amb forma de fulletes variades. Escaldeu-les amb aigua bullent amb sal 5 s, refredeu-les amb aigua amb sal i gel i reserveu-les.
  5. Per a la gelatina: barregeu l'agar-agar amb la meitat del brou i feu que arrenqui el bull; deixeu-ho coure 30 s i retireu-ho. Barregeu-hi la resta de brou i els altres ingredients i repartiu-ho en plats fondos.
  6. Abans no prengui la gelatina, poseu-hi les fulles de verdures (que quedin al fons).
  7. Mescleu els vegetals a la pipirrana i repartiu-ho sobre la gelatina quallada als plats en forma de corona, amb els musclos, les cloïsses i fulles de cerfull.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: