Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una olla ampla, tapada, coeu els musclos a foc mitjà-alt fins que s'obrin (uns segons). Poseu-los en una safata. Reserveu-ne l’aigua de la cocció colada. Quan siguin freds, separeu-ne la carn.
  2. Repetiu el procés amb les cloïsses.
  3. Per al brou: feu arrencar el bull a l'aigua, afegiu-hi el porro i la pela de llimona, deixeu-ho coure 5 s i coleu-ho.
  4. Per a les verdures: feu làmines fines de pell de carbassó, de pastanaga, de nap, tallades amb un tallapastes amb forma de fulletes variades. Escaldeu-les amb aigua bullent amb sal 5 s, refredeu-les amb aigua amb sal i gel i reserveu-les.
  5. Per a la gelatina: barregeu l'agar-agar amb la meitat del brou i feu que arrenqui el bull; deixeu-ho coure 30 s i retireu-ho. Barregeu-hi la resta de brou i els altres ingredients i repartiu-ho en plats fondos.
  6. Abans no prengui la gelatina, poseu-hi les fulles de verdures (que quedin al fons).
  7. Mescleu els vegetals a la pipirrana i repartiu-ho sobre la gelatina quallada als plats en forma de corona, amb els musclos, les cloïsses i fulles de cerfull.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 270

TORNEM A LA TERRA. RECONNECTEM AMB LES ARRELS!

  • Les últimes notícies per estar al dia

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto