Preparació
- Per a la vinagreta: piqueu, molt petites, les pells de cítrics. Barregeu-les amb l’oli i el vinagre.
- Per al milfulls de bacallà i patata: poseu el bacallà en un cassó cobert d’oli d’oliva damunt d’una planxa a una temperatura de 70-80 ºC, i deixeu-lo fins que estigui confitat.
- Talleu la patata fina (el doble d’una patata xip), i coeu-la amb oli al foc, sense que passi dels 80 ºC. Amb un motlle rodó de 4,5 cm d’altura i 8 cm de diàmetre aneu-ho muntant, amb una capa de patata i una altra de bacallà. Cada vegada que hi poseu la capa de patata, afegiu-hi una mica de sal grossa en escames, i quan hi poseu el bacallà, una cullerada de la vinagreta.
- Muntatge: poseu el milfulls al plat i desemmotlleu-lo. A l’altre costat del plat poseu-hi una mica d’amanida. Tireu-hi una mica de vinagreta.