Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu les patates a bullir, amb la pell, 20 min o fins que siguin cuites.

  2. Peleu les patates, aixafeu-les amb una forquilla i amaniu-les amb oli, sal i una mica de pebre. Reserveu-les en calent.

  3. Talleu les mongetes de manera transversal i poseu a bullir el Caldo Natural de Ceba Ecològica Aneto. Quan arrenqui el bull, poseu-hi les mongetes i coeu-les uns 15-18 min.

  4. Tritureu-ho tot amb un robot de cuina o túrmix fins que us quedi una crema molt fina. Si cal, passeu-la pel colador xinès perquè quedi més fina. Afegiu-hi un raig d'oli, remeneu-ho i reserveu-ho en calent.

  5. En una paella amb una mica d'oli salteu les vieires fins que prenguin un lleuger color daurat.

  6. Presenteu el plat posant al mig la proporció d'una patata aixafada amanida i punxeu-hi la broqueta de vieira al mig. Serviu al mateix plat la crema de mongeta tendra i amaniu-ho amb unes gotes d'oli d'oliva i la flor de romani.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto