Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu les patates a bullir, amb la pell, 20 min o fins que siguin cuites.

  2. Peleu les patates, aixafeu-les amb una forquilla i amaniu-les amb oli, sal i una mica de pebre. Reserveu-les en calent.

  3. Talleu les mongetes de manera transversal i poseu a bullir el Caldo Natural de Ceba Ecològica Aneto. Quan arrenqui el bull, poseu-hi les mongetes i coeu-les uns 15-18 min.

  4. Tritureu-ho tot amb un robot de cuina o túrmix fins que us quedi una crema molt fina. Si cal, passeu-la pel colador xinès perquè quedi més fina. Afegiu-hi un raig d'oli, remeneu-ho i reserveu-ho en calent.

  5. En una paella amb una mica d'oli salteu les vieires fins que prenguin un lleuger color daurat.

  6. Presenteu el plat posant al mig la proporció d'una patata aixafada amanida i punxeu-hi la broqueta de vieira al mig. Serviu al mateix plat la crema de mongeta tendra i amaniu-ho amb unes gotes d'oli d'oliva i la flor de romani.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 268

UN TAST DE PRIMAVERA. 40 PROPOSTES PER ASSABORIR EL BON TEMPS

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Àlex Montiel

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto