Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 180 ºC.
  2. Netegeu bé els moniatos, punxeu-los diverses vegades amb l’ajuda d’una forquilla i els coeu al forn durant 60-90 minuts (fins que veieu que estiguin cuits).
  3. Mentrestant, poseu aigua a bullir amb sal i quan bulli coeu l’arròs durant 12 minuts. Coleu-lo i reserveu-lo.
  4. Piqueu els porros i els salteu amb una mica d’oli d’oliva fins que estiguin tendres. Reserveu-ho.
  5. Salteu els espinacs amb una mica d’oli d’oliva.
  6. Barregeu l’arròs amb el porro i els espinacs i saleu-ho al gust.
  7. Obriu els moniatos per la meitat (sense arribar als extrems), els buideu una mica i els farciu amb la barreja de l’arròs.
  8. Disposeu-hi una mica de formatge de cabra esmicolat per sobre, escalfeu-ho de nou al forn durant 2-3 minuts i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto