Preparació
- Preescalfeu el forn a 180 ºC.
- Netegeu bé els moniatos, punxeu-los diverses vegades amb l’ajuda d’una forquilla i els coeu al forn durant 60-90 minuts (fins que veieu que estiguin cuits).
- Mentrestant, poseu aigua a bullir amb sal i quan bulli coeu l’arròs durant 12 minuts. Coleu-lo i reserveu-lo.
- Piqueu els porros i els salteu amb una mica d’oli d’oliva fins que estiguin tendres. Reserveu-ho.
- Salteu els espinacs amb una mica d’oli d’oliva.
- Barregeu l’arròs amb el porro i els espinacs i saleu-ho al gust.
- Obriu els moniatos per la meitat (sense arribar als extrems), els buideu una mica i els farciu amb la barreja de l’arròs.
- Disposeu-hi una mica de formatge de cabra esmicolat per sobre, escalfeu-ho de nou al forn durant 2-3 minuts i serviu-ho.