Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 180 ºC.
  2. Netegeu bé els moniatos, punxeu-los diverses vegades amb l’ajuda d’una forquilla i els coeu al forn durant 60-90 minuts (fins que veieu que estiguin cuits).
  3. Mentrestant, poseu aigua a bullir amb sal i quan bulli coeu l’arròs durant 12 minuts. Coleu-lo i reserveu-lo.
  4. Piqueu els porros i els salteu amb una mica d’oli d’oliva fins que estiguin tendres. Reserveu-ho.
  5. Salteu els espinacs amb una mica d’oli d’oliva.
  6. Barregeu l’arròs amb el porro i els espinacs i saleu-ho al gust.
  7. Obriu els moniatos per la meitat (sense arribar als extrems), els buideu una mica i els farciu amb la barreja de l’arròs.
  8. Disposeu-hi una mica de formatge de cabra esmicolat per sobre, escalfeu-ho de nou al forn durant 2-3 minuts i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: