Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la salsa: renteu el xili i retireu-ne les llavors. Piqueu-lo en un morter, amb l’all pelat. Afegiu-hi la resta d’ingredients i barregeu-ho fins que el sucre i la sal es dissolguin. Refrigereu-ho.
  2. Per al tofu: talleu el bloc en llesques de 0,5 cm de gruix i les llesques en tires del mateix gruix. Deixeu assecar els bastonets sobre de paper de cuina, 10-15 min.
  3. Prepareu la pasta de tempura afegint aigua freda a la farina, fins a obtenir una pasta cremosa.
  4. Arrebosseu els bastons de tofu amb la pasta i després amb el panko. Fregiu-los en oli d’oliva abundant a 170 oC, fins que estiguin cruixents. Escorreu-los i deixeu-los reposar sobre una reixeta o un colador.
  5. Per al farciment: renteu les fulles d’enciam i assequeu-les.
  6. Peleu les pastanagues i les cebes tendres i talleu-les a la juliana fina.
  7. Talleu el cogombre a la juliana, sense pelar-lo.
  8. Renteu la menta i el coriandre i reserveu-ne les fulles.
  9. Escaldeu els fideus d’arròs amb aigua bullent 4 min i escorreu-los.
  10. Per als nems: poseu els fulls d’arròs a remullar en aigua freda; quan siguin tous (30 s), poseu-los sobre un drap. Poseu-hi a sobre una fulla d’enciam, cobriu-ho amb la juliana de verdures i uns quants fideus d’arròs i, al centre, poseu-hi un bastonet de tofu. Acabeu-ho amb fulles de menta i coriandre i un polsim de ceba cruixent.
  11. Feu un plec amb el full d’arròs cap endavant i introduïu els dos extrems laterals cap a dins. Acabeu-ho d’embolicar.
  12. Serviu-ho al moment, per mantenir el tofu cruixent, amb la salsa en un bol petit a part.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: