Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la salsa: renteu el xili i retireu-ne les llavors. Piqueu-lo en un morter, amb l’all pelat. Afegiu-hi la resta d’ingredients i barregeu-ho fins que el sucre i la sal es dissolguin. Refrigereu-ho.
  2. Per al tofu: talleu el bloc en llesques de 0,5 cm de gruix i les llesques en tires del mateix gruix. Deixeu assecar els bastonets sobre de paper de cuina, 10-15 min.
  3. Prepareu la pasta de tempura afegint aigua freda a la farina, fins a obtenir una pasta cremosa.
  4. Arrebosseu els bastons de tofu amb la pasta i després amb el panko. Fregiu-los en oli d’oliva abundant a 170 oC, fins que estiguin cruixents. Escorreu-los i deixeu-los reposar sobre una reixeta o un colador.
  5. Per al farciment: renteu les fulles d’enciam i assequeu-les.
  6. Peleu les pastanagues i les cebes tendres i talleu-les a la juliana fina.
  7. Talleu el cogombre a la juliana, sense pelar-lo.
  8. Renteu la menta i el coriandre i reserveu-ne les fulles.
  9. Escaldeu els fideus d’arròs amb aigua bullent 4 min i escorreu-los.
  10. Per als nems: poseu els fulls d’arròs a remullar en aigua freda; quan siguin tous (30 s), poseu-los sobre un drap. Poseu-hi a sobre una fulla d’enciam, cobriu-ho amb la juliana de verdures i uns quants fideus d’arròs i, al centre, poseu-hi un bastonet de tofu. Acabeu-ho amb fulles de menta i coriandre i un polsim de ceba cruixent.
  11. Feu un plec amb el full d’arròs cap endavant i introduïu els dos extrems laterals cap a dins. Acabeu-ho d’embolicar.
  12. Serviu-ho al moment, per mantenir el tofu cruixent, amb la salsa en un bol petit a part.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 mai

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto