Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un recipient i amb una batedora elèctrica, tritureu el sucre, l’ametlla en pols, la farina de blat, les clares i la mantega. Quan tingueu una crema llisa i homogènia, reserveu-la a la nevera.
  2. Amb el dors d’una cullera, estireu petites circumferències de massa en safates de forn folrades amb paper de forn, i enforneu-ho a 180 ºC, 4-5 min. Talleu formes rectangulars ràpidament i enrotlleu-les sobre si mateixes abans que se solidifiquin.
  3. Piqueu la tonyina tan finament com us sigui possible i banyeu-la lleugerament amb una barreja de salsa de soja, suc de taronja i gingebre picat o ratllat. Abans de servir-la, escorreu-la bé i introduïu-la dins de les neules, just en el moment de presentar-les a taula.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 nov

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 245

NADAL KM 0. PASSAREM LES FESTES MÉS A PROP QUE MAI!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Eric Ortuño

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto