Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Piqueu la part blanca del porro amb un ganivet de taula o talleu-la ben petita amb unes tisores escolars.
  2. Amb l’ajut d’un adult, en una cassola gran, poseu el porro tallat amb la mantega. Feu-lo coure uns 5 min, a foc lent.
  3. Afegiu-hi els bolets, nets i tallats, i coeu-ho a foc mitjà fins que deixin anar tota l’aigua, uns 8-10 min.
  4. Cobriu-ho amb la nata i continueu-ho coent, 5 min més. La nata s’ha d’evaporar una mica.
  5. Salpebreu-ho i tritureu-ho. No cal triturar-ho massa, perquè és molt bo trobar-hi trossos de bolets.
  6. Bulliu els nyoquis en una olla amb aigua abundant i un bon pessic de sal. Quan els nyoquis surin, ja els tindreu cuits.
  7. Torneu a posar la salsa a la cassola, aboqueu-hi els nyoquis cuits, feu-hi un bull i serviu-los acompanyats amb pernil tallat a trossets i una mica d’orenga.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: