Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu les patates en un cassó amb aigua i feu-les coure 10 min, a partir de l’ebullició. Retireu-les, deixeu-les refredar una mica i talleu-les a làmines fines.

  2. Escalfeu el forn a 180 ºC.

  3. Prepareu una safata de forn folrada amb paper de forn. Col·loqueu-hi les rodanxes de patata, fent un llit, salpebreu-les i, al damunt, col·loqueu-hi les orades. Feu-los un tall a la superfície, salpebreu-les i aboqueu-hi per damunt la barreja del vi i l’oli d'oliva. Poseu-ho al forn 15 min.

  4. Mentrestant, talleu el pebrot a dauets molt petits i salteu-los en una paella amb el porradell i el julivert picats, sal i pebre. Ha de quedar daurat.

  5. Retireu el peix del forn i distribuïu-hi per damunt la picada vermella; torneu la safata al forn 5-6 min més.

  6. Serviu les orades amb les rodanxes de patata.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 abr - 20 mai

Ganxotapes de Primavera 2018

Del 27 d’abril al 20 de maig, Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) celebra una de les activitats...

19-20 mai

XI Arrels del Vi

La fira vitivinícola Arrels del Vi compta amb la presència de 25 cellers de la DO Empordà i un celler...

20 mai

Vins i Sons 2018

L'Associació de Vins de la Vall del Riu Corb celebra un cicle de concerts vermut que tenen lloc en diversos...

16 feb - 21 mai

Beehave a la Fundació Miró

No és cap secret que la desaparició de les abelles suposaria un autèntic cataclisme per al nostre planeta,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto