Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Demaneu a la peixateria que us filetegin l’orada en racions de 180 g, en suprema. Peleu la pastanaga, el nap, el ceballot i el cogombre, i talleu-ho a cubs de 0,5 cm.
  2. Reduïu el brou fins a una tercera part i refredeu-lo. 
  3. Mescleu l’oli de gira-sol i l’oli de tòfona blanca.
  4. Poseu el brou en fred amb un polsim de sal en un bol i munteu-ho amb una vareta, introduint-hi l’oli a poc a poc, com si fos una maionesa.
  5. Poseu totes les verdures picades (el rave feu-lo a làmines) i els tomàquets tallats amb unes gotes de vinagre. Reserveu-ho en fred.
  6. Poseu la mel amb el sake en una cassola fins a obtenir una textura de caramel. Marqueu l’orada a la planxa amb una mica d’oli i sal. Daureu-la bé i pinteu-ne la pell amb un pinzell amb la barreja de mel. En un plat fondo poseu la vinagreta de verdures freda i, a sobre, el peix, la bresca i unes flors comestibles.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto