Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al puré: talleu tots el ingredients menys la remolatxa a rodanxes no gaire gruixudes.
  2. Sofregiu una mica la patata i afegiu-hi la pastanaga, el porro i el carbassó. Afegiu-hi també una miqueta d’aigua i deixeu-ho bullir. Traieu-ho del foc i afegiu-hi la remolatxa. 
  3. Passeu-ho pel túrmix fins que quedi un puré ben fi. Reserveu-ho calent. 
  4. Per a l’aire de fonoll: barregeu l’aigua de fonoll bullida amb la lecitina de soja en pols. Tritureu-ho amb el túrmix per donar-li aire i replegueu l’aire de fonoll amb una cullera fonda. 
  5. Muntatge: sobre una cullerada de puré de remolatxa, col·loqueu-hi un ostró obert al natural i acabeu-ho amb l’aire de fonoll.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: