Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al puré: talleu tots el ingredients menys la remolatxa a rodanxes no gaire gruixudes.
  2. Sofregiu una mica la patata i afegiu-hi la pastanaga, el porro i el carbassó. Afegiu-hi també una miqueta d’aigua i deixeu-ho bullir. Traieu-ho del foc i afegiu-hi la remolatxa. 
  3. Passeu-ho pel túrmix fins que quedi un puré ben fi. Reserveu-ho calent. 
  4. Per a l’aire de fonoll: barregeu l’aigua de fonoll bullida amb la lecitina de soja en pols. Tritureu-ho amb el túrmix per donar-li aire i replegueu l’aire de fonoll amb una cullera fonda. 
  5. Muntatge: sobre una cullerada de puré de remolatxa, col·loqueu-hi un ostró obert al natural i acabeu-ho amb l’aire de fonoll.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 255

REVOLUCIONEM EL NADAL!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto