Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu els tomàquets sense escaldar-los i poseu-los en una safata. Tireu-hi sal fina i una mica de sucre per treure’n l’acidesa. Deixeu-los reposar 20 min.
  2. Poseu els tomàquets en pots de vidre hermètics i col·loqueu els pots en una cassola, coberts d’aigua. Coeu-los 1 h 15 min i deixeu-los refredar.
  3. Feu servir aquests tomàquets en conserva per untar llesques de pa de pagès torrat, amanit amb oli d’oliva verge extra i sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: