Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu els pètals de tomàquet en una safata metàl·lica coberts amb l’oli d’oliva. Poseu-hi els grans d’all i el pebre negre i confiteu-los al forn a 160 ºC, 15 min.
  2. Escorreu els tomàquets entre dos papers absorbents i reserveu-ne l’oli de la cocció. Poseu quatre pètals confitats entre dues làmines de pa i premseu-los.
  3. Pinteu lleugerament les cares exteriors de l’entrepà amb l’oli de la cocció dels tomàquets.
  4. En una paella calenta, daureu l’entrepà com si fos un biquini. Escorreu-lo de nou i saleu-lo abans de servir-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto