Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella o un wok, salteu la ceba, l’all picat i el tofu tallat a daus amb l’oli de sèsam i d’oliva.
  2. Afegiu-hi les gambetes pelades i coeu-les breument. Poseu-ho a punt de sal.
  3. Afegiu-hi l’ou i deixeu-lo quallar, afegiu-hi la salsa d’ostres, la pasta de tamarinde, el sucre i el suc de llima i deixeu-ho caramel·litzar lleugerament.
  4. Aboqueu-hi la pasta de konjak i daureu-la lleugerament. Afegiu-hi una mica d’aigua i deixeu-ho coure fins que s’evapori el líquid i les tallarines estiguin cuites.
  5. Acabeu-ho amb el porradell picat, els cacauets i la soja germinada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: