Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Demaneu a un adult que us ajudi a fer el bacó. En una paella amb un raig d’oli, feu-lo suar, talladet, a foc mitjà. Reserveu-lo.
  2. Poseu aigua abundant en una olla gran, al foc, i, quan arrenqui el bull, aboqueu-hi els espaguetis. Feu-los bullir uns 8 min (o el temps que indiquin les instruccions del fabricant).
  3. Passat el temps de cocció, coleu els espaguetis amb molta cura i aboqueu-los directament sobre la cansalada; encara que quedi una mica d’aigua residual, no passa res.
  4. En un bol, bateu els ous, la nata, el formatge, la sal i el pebre.
  5. Aboqueu la barreja sobre els espaguetis, remeneu-ho una mica i a taula!

El consell

  • La salsa carbonara també va molt bé per acompanyar altres tipus de pasta.
  • Si ho preferiu, podeu substituir el bacó per una mica de pernil salat o, fins i tot, si voleu que quedi més suau, lpodeu preparar-la amb trossets de pernil dolç.
  • Si no teniu formatge parmesà, també podeu fer servir algun altre tipus de formatge cremós que es fongui bé.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: