Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Demaneu a un adult que us ajudi a fer el bacó. En una paella amb un raig d’oli, feu-lo suar, talladet, a foc mitjà. Reserveu-lo.
  2. Poseu aigua abundant en una olla gran, al foc, i, quan arrenqui el bull, aboqueu-hi els espaguetis. Feu-los bullir uns 8 min (o el temps que indiquin les instruccions del fabricant).
  3. Passat el temps de cocció, coleu els espaguetis amb molta cura i aboqueu-los directament sobre la cansalada; encara que quedi una mica d’aigua residual, no passa res.
  4. En un bol, bateu els ous, la nata, el formatge, la sal i el pebre.
  5. Aboqueu la barreja sobre els espaguetis, remeneu-ho una mica i a taula!

El consell

  • La salsa carbonara també va molt bé per acompanyar altres tipus de pasta.
  • Si ho preferiu, podeu substituir el bacó per una mica de pernil salat o, fins i tot, si voleu que quedi més suau, lpodeu preparar-la amb trossets de pernil dolç.
  • Si no teniu formatge parmesà, també podeu fer servir algun altre tipus de formatge cremós que es fongui bé.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: