Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu la ceba en ploma i sofregiu-la en l'oli d'oliva juntament amb l'arrel de la cúrcuma tallada a rodanxes (amb la pell) fins que prenguin un color groc transparent.
  2. Al cap d'uns 5 min, afegiu-hi els daus de poma i daureu-los.
  3. Talleu els filets de truita en tires fines de mig centímetre i incorporeu-los breument. Salpebreu-ho i salteu-ho.
  4. Afegiu-hi la pasta d'espelta cuita d'acord amb les indicacions. Serviu-ho calent.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto