Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Per al pastís

  1. Pinteu la pasta fil·lo amb la mantega fosa. Folreu quatre motlles rodons petits de pastís amb la pasta fil·lo, deixant que sobresurti. Coeu-los a 180 ºC, 5 min.
  2. Escaldeu el bròquil 5 min i refredeu-lo.
  3. Talleu el salmó a daus.
  4. Tritureu la nata i els ous i salpebreu-ho.
  5. En cada base de pasta fil·lo cuita, poseu el bròquil, els daus de salmó, les tàperes, la pela de llimona i la mescla d’ous i nata. Afegiu-hi el formatge de cabra trencat a trossos i el porradell, i enforneu-ho a 180 ºC, 45 min.
  6. Retireu els pastissos del forn i desemmotlleu-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto