Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Per al pastís

  1. Pinteu la pasta fil·lo amb la mantega fosa. Folreu quatre motlles rodons petits de pastís amb la pasta fil·lo, deixant que sobresurti. Coeu-los a 180 ºC, 5 min.
  2. Escaldeu el bròquil 5 min i refredeu-lo.
  3. Talleu el salmó a daus.
  4. Tritureu la nata i els ous i salpebreu-ho.
  5. En cada base de pasta fil·lo cuita, poseu el bròquil, els daus de salmó, les tàperes, la pela de llimona i la mescla d’ous i nata. Afegiu-hi el formatge de cabra trencat a trossos i el porradell, i enforneu-ho a 180 ºC, 45 min.
  6. Retireu els pastissos del forn i desemmotlleu-los.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: