Troba la teva recepta

Preparació

  1. Renteu i talleu a trossos petits la ceba i els porros. Ofegueu-ho amb una mica d’oli a foc baix evitant que s’enrosseixi, 15 min, fins que canviïn de color.
  2. Afegiu-hi el pebrot vermell tallat molt petit a l’últim moment.
  3. En un bol, bateu els dos ous i afegiu-hi a poc a poc la farina de blat de moro. Afegiu-hi una mica d’aigua perquè la massa no quedi gaire dura, sinó més aviat una mica líquida.
  4. Quan el saltat no estigui tan calent, barregeu-ho amb la farina.
  5. Afegiu-hi la mozzarella tallada, amb sal i pebre. Si la barreja queda poc líquida, afegiu-hi una mica més d’aigua.
  6. Aboqueu-ho en ramequins o motlles d’un sol ús i feu-ho coure al forn a 170 ºC, 35 min. Estaran llestos quan comencin a enrossir-se i a pujar.

CONSELLS

Aquests són uns pastissets perfectes per a acompanyar-los amb amanida o verdura tot just saltada. La farina de blat de moro biològica és molt digestiva i saborosa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 ago

Cicle Biblioteques amb DO Terra Alta

Torna per setena vegada el cicle cultural i vitivinícola Biblioteques amb DO Terra Alta, un projecte que pretén...

22 ago

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

23 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

Portada 230 Neta

BUONA SICILIA! EL MENÚ MÉS MEDITERRANI DE L'ESTIU

  • Els sabors de Palma
  • Un menjador senyorial obert a tothom

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto