Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Emboliqueu les patates, ben netes i amb pela, una a una, amb paper d’alumini. Coeu-les al forn, a 200 ºC, 45 min. També les podeu coure al microones: en aquest cas, punxeu les patates amb una forquilla, poseu-les en un recipient apte per a microones, amaniu-les amb una mica d’oli i sal i coeu-les, tapades amb una tapa apta per a microones, 15 min, a potència màxima. Amb l’ajuda d’un adult, traieu-les amb molt de compte del microones i deixeu-les refredar.
  2. Talleu-les per la meitat i buideu-ne la polpa amb l’ajuda d’una cullera, vigilant de no trencar la pela.
  3. Peleu i piqueu la ceba i la sofregiu lentament en una paella, amb un raig d’oli, uns 5 min. Renteu el carbassó i, sense pelar-lo, talleu-lo a dauets. Afegiu-lo a la ceba i coeu-ho tot, a foc lent, uns minuts més, fins que el carbassó sigui transparent.
  4. Barregeu el formatge cremós amb la sobrassada i la patata cuita.
  5. Poseu-hi el carbassó i la ceba, amb cura que no es desfacin.
  6. Farciu les patates amb aquesta barreja i escalfeu-les una mica al microones o al forn.

El consell

  • Les patates farcides queden bé amb tot tipus d’ingredients. Per exemple, en comptes de fer servir sobrassada podeu posar-hi xoriço, pernil, carn picada...

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona organitza durant el mes de juliol les seves edicions més fresques:...

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 jul

Biofira L'Ecològica de Solsona 2019

Coincidint amb la Setmana del Medi Ambient, que a Solsona se celebra del 15 al 21 de juliol, la ciutat acull una...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto