Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Emboliqueu les patates, ben netes i amb pela, una a una, amb paper d’alumini. Coeu-les al forn, a 200 ºC, 45 min. També les podeu coure al microones: en aquest cas, punxeu les patates amb una forquilla, poseu-les en un recipient apte per a microones, amaniu-les amb una mica d’oli i sal i coeu-les, tapades amb una tapa apta per a microones, 15 min, a potència màxima. Amb l’ajuda d’un adult, traieu-les amb molt de compte del microones i deixeu-les refredar.
  2. Talleu-les per la meitat i buideu-ne la polpa amb l’ajuda d’una cullera, vigilant de no trencar la pela.
  3. Peleu i piqueu la ceba i la sofregiu lentament en una paella, amb un raig d’oli, uns 5 min. Renteu el carbassó i, sense pelar-lo, talleu-lo a dauets. Afegiu-lo a la ceba i coeu-ho tot, a foc lent, uns minuts més, fins que el carbassó sigui transparent.
  4. Barregeu el formatge cremós amb la sobrassada i la patata cuita.
  5. Poseu-hi el carbassó i la ceba, amb cura que no es desfacin.
  6. Farciu les patates amb aquesta barreja i escalfeu-les una mica al microones o al forn.

El consell

  • Les patates farcides queden bé amb tot tipus d’ingredients. Per exemple, en comptes de fer servir sobrassada podeu posar-hi xoriço, pernil, carn picada...

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: