Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu a bullir les patates amb la pela. Quan estiguin cuites, sense deixar-les refredar, peleu-les i passeu-les pel passapuré.
  2. Afegiu-hi la meitat del pebre vermell i la mantega a daus. Barregeu-ho bé per tal que us quedi un puré ben fi. Saleu-lo al gust i poseu-lo en una mànega de pastisseria.
  3. Talleu les potes de pop i passeu-les per la planxa amb una gota d’oli.
  4. Munteu el plat. Feu uns pilonets de puré de patata, al damunt una rodella de pop i amaniu-ho amb un raig d’oli d’oliva tebi i pebre vermell pel damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Taller de 'mocktails' festius

Els 'mocktails' són la versió sense alcohol del còctel. José Verdejo, bàrman expert en...

12 mai - 15 des

Cicle Enocultura't 2018

Del maig al desembre, el Mas Comtal, celler familiar ubicat a Avinyonet del Penedès (Alt Penedès), organitza...

15 des

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

15 des

Fes l'oliva

La campanya de recollida de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig us torna a oferir l’oportunitat...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto