Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu a bullir les patates amb la pela. Quan estiguin cuites, sense deixar-les refredar, peleu-les i passeu-les pel passapuré.
  2. Afegiu-hi la meitat del pebre vermell i la mantega a daus. Barregeu-ho bé per tal que us quedi un puré ben fi. Saleu-lo al gust i poseu-lo en una mànega de pastisseria.
  3. Talleu les potes de pop i passeu-les per la planxa amb una gota d’oli.
  4. Munteu el plat. Feu uns pilonets de puré de patata, al damunt una rodella de pop i amaniu-ho amb un raig d’oli d’oliva tebi i pebre vermell pel damunt.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: