Troba la teva recepta

Preparació

  1. Escaldeu l’estragó, eixugueu-lo bé i tritureu-lo amb una mica d’oli. Passeu-ho per un colador xinès i reserveu-ho.
  2. Renteu els carbassons i els raves, eixugueu-los i ratlleu-los. Reserveu-ho.
  3. Peleu les escalunyes i piqueu-les finament, barregeu-les amb el carbassó i els raves, i salpebreu-ho. Ruixeu-ho amb suc de llimona i l’oli d’estragó, i reserveu-ho.
  4. Aixafeu els alls i daureu-los en una paella, amb oli d’oliva. Afegiu-hi els popets nets, salteu-ho i afegiu-hi la ratlladura de mitja llimona i de mitja taronja. Salpebreu-ho.
  5. Peleu la taronja a pell i talleu-ne els grills a viu, sense deixar res de la part blanca.
  6. Amb l’ajuda d’un motlle de pastisseria, formeu quatre timbals amb el carbassó. Repartiu-los als plats, i acompanyeu-los amb els popets saltats i unes gotes d’oli d’estragó, pell de taronja ratllada i els grills de taronja. Afegiu-hi un quants grans de pebre rosa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

03-19 mai

Jornades dels Fideus Rossos a Cambrils

Una de les receptes marineres més bones que es poden tastar a Cambrils és la delsfideus rossos, que s’han...

19 mai

IV Caminada entre vinyes contra el càncer de Vallformosa

La Fundació Vallformosa i el Centre Excursionista Penedès organitzen la quarta edició d'una caminada...

17-19 mai

XI Festa del Mercat a la Plaça d'Amposta

Torna la Festa del Mercat a la Plaça de l'Amposta, un esdeveniment per viatjar a temps passats i per recòrrer...

17-19 mai

EmpuriaTast 2019

Un any més, torna una nova edició de EmpuriaTast, la fira gastronòmica del municipi que obre la...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto