Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escaldeu l’estragó, eixugueu-lo bé i tritureu-lo amb una mica d’oli. Passeu-ho per un colador xinès i reserveu-ho.
  2. Renteu els carbassons i els raves, eixugueu-los i ratlleu-los. Reserveu-ho.
  3. Peleu les escalunyes i piqueu-les finament, barregeu-les amb el carbassó i els raves, i salpebreu-ho. Ruixeu-ho amb suc de llimona i l’oli d’estragó, i reserveu-ho.
  4. Aixafeu els alls i daureu-los en una paella, amb oli d’oliva. Afegiu-hi els popets nets, salteu-ho i afegiu-hi la ratlladura de mitja llimona i de mitja taronja. Salpebreu-ho.
  5. Peleu la taronja a pell i talleu-ne els grills a viu, sense deixar res de la part blanca.
  6. Amb l’ajuda d’un motlle de pastisseria, formeu quatre timbals amb el carbassó. Repartiu-los als plats, i acompanyeu-los amb els popets saltats i unes gotes d’oli d’estragó, pell de taronja ratllada i els grills de taronja. Afegiu-hi un quants grans de pebre rosa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

27 set

Tastos al celler Albet i Noya

Els diumenges d’agost i setembre, el celler ofereix Tastos Varietals on cada dia es tractarà una...

30 set

Tallers gastronòmics de tardor al CC Sagrada Família

La temporada de tardor dels tallers del Centre Cívic Sagrada Família, de Barcelona, arriba carregada...

03 oct

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

18 set - 04 oct

11a Mostra de Cuina Menorquina

Fins al 4 d'octubre, una vintena de restaurants de Menorca participen en la Mostra de Cuina Menorquina 2020....

Portada Cuina 243

PANS FÀCILS PER FER A CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Pere Venturós

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto