Troba la teva recepta

Preparació

  1. Escaldeu l’estragó, eixugueu-lo bé i tritureu-lo amb una mica d’oli. Passeu-ho per un colador xinès i reserveu-ho.
  2. Renteu els carbassons i els raves, eixugueu-los i ratlleu-los. Reserveu-ho.
  3. Peleu les escalunyes i piqueu-les finament, barregeu-les amb el carbassó i els raves, i salpebreu-ho. Ruixeu-ho amb suc de llimona i l’oli d’estragó, i reserveu-ho.
  4. Aixafeu els alls i daureu-los en una paella, amb oli d’oliva. Afegiu-hi els popets nets, salteu-ho i afegiu-hi la ratlladura de mitja llimona i de mitja taronja. Salpebreu-ho.
  5. Peleu la taronja a pell i talleu-ne els grills a viu, sense deixar res de la part blanca.
  6. Amb l’ajuda d’un motlle de pastisseria, formeu quatre timbals amb el carbassó. Repartiu-los als plats, i acompanyeu-los amb els popets saltats i unes gotes d’oli d’estragó, pell de taronja ratllada i els grills de taronja. Afegiu-hi un quants grans de pebre rosa.

Més receptes amb Peix i marisc

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

20 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

20 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

21 jul

TastaQmarca 2018

Enguany és la tercera ocasió en que, amb motiu de la Fira de Sant Jaume, Prats de Lluçanès...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto