Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu la llet amb sal i nou moscada i un cop calenta afegiu-hi el puré de patates i coeu-ho fins que espesseixi. Rectifiqueu de sal i pebre negre.
  2. Netegeu els bolets i salteu-los amb una mica d’oli d’oliva. Reserveu-ho.
  3. Feu quatre quadrats de paper film d’uns 30 cm x 30 cm i unes tires llargues per fer el posterior tancament.
  4. Unteu els quadrats de paper film amb una fina capa d’oli de trufa.
  5. Col·loqueu les làmines de paper film en un got, deixant un espai per poder col·locar l’ou.
  6. Trenqueu l’ou i afegiu-lo al got.
  7. Tanqueu bé el quadrat, ajudant-vos amb la tira de paper film i procurant treure’n tot l’aire. Repetiu el procediment amb la resta dels ous.
  8. Poseu aigua a bullir i hi afegiu una mica de vinagre. Quan l’aigua bulli, afegiu-hi els ous i coeu-ho durant 4-5 minuts.
  9. Traieu els ous i deixeu-los refredar una mica per tal de retirar el paper film fàcilment.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 276

VITAMINITZA'T! CÍTRICS AL PLAT PER SALVAR L'HIVERN

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Jaume Marambio i Vicky Maccarone

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto