Preparació
- Escalfeu la llet amb sal i nou moscada i un cop calenta afegiu-hi el puré de patates i coeu-ho fins que espesseixi. Rectifiqueu de sal i pebre negre.
- Netegeu els bolets i salteu-los amb una mica d’oli d’oliva. Reserveu-ho.
- Feu quatre quadrats de paper film d’uns 30 cm x 30 cm i unes tires llargues per fer el posterior tancament.
- Unteu els quadrats de paper film amb una fina capa d’oli de trufa.
- Col·loqueu les làmines de paper film en un got, deixant un espai per poder col·locar l’ou.
- Trenqueu l’ou i afegiu-lo al got.
- Tanqueu bé el quadrat, ajudant-vos amb la tira de paper film i procurant treure’n tot l’aire. Repetiu el procediment amb la resta dels ous.
- Poseu aigua a bullir i hi afegiu una mica de vinagre. Quan l’aigua bulli, afegiu-hi els ous i coeu-ho durant 4-5 minuts.
- Traieu els ous i deixeu-los refredar una mica per tal de retirar el paper film fàcilment.