Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu la llet amb sal i nou moscada i un cop calenta afegiu-hi el puré de patates i coeu-ho fins que espesseixi. Rectifiqueu de sal i pebre negre.
  2. Netegeu els bolets i salteu-los amb una mica d’oli d’oliva. Reserveu-ho.
  3. Feu quatre quadrats de paper film d’uns 30 cm x 30 cm i unes tires llargues per fer el posterior tancament.
  4. Unteu els quadrats de paper film amb una fina capa d’oli de trufa.
  5. Col·loqueu les làmines de paper film en un got, deixant un espai per poder col·locar l’ou.
  6. Trenqueu l’ou i afegiu-lo al got.
  7. Tanqueu bé el quadrat, ajudant-vos amb la tira de paper film i procurant treure’n tot l’aire. Repetiu el procediment amb la resta dels ous.
  8. Poseu aigua a bullir i hi afegiu una mica de vinagre. Quan l’aigua bulli, afegiu-hi els ous i coeu-ho durant 4-5 minuts.
  9. Traieu els ous i deixeu-los refredar una mica per tal de retirar el paper film fàcilment.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: