Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Descongela les cues de llagostí i el bacallà esqueixat en un recipient amb reixeta dins de la nevera.
  2. Escalfa una cassola amb una mica d’oli i, a foc fort, afegeix-hi la ceba directament congelada i ofega-la. Quan estigui tendra, incorpora-hi les verdures directament congelades i cobreix amb aigua. Cou la verdura a la cassola tapada fins que estigui tova. Després tritura amb la batedora i salpebra el puré.
  3. Escalfa una paella amb oli i un bitxo, posa-hi els llagostins, les dosis d’all i, quan els llagostins hagin canviat de color, aboca-hi el bacallà esqueixat, a foc lent, i la dosi de julivert.
  4. Serveix el puré en un plat fondo i adorna’l amb el bacallà i els llagostins.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: