Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al brou: talleu la cansalada en dos talls i enrotlleu-la sobre ella mateixa, com un tub. Lligueu-la i marqueu-l en una paella antiadherent calenta.
  2. En una olla al foc amb aigua, poseu la cansalada i els vegetals. Quan arrenqui el bull, escumeu la superfície, tapeu l’olla i manteniu una cocció lenta però viva 2 h. Aparteu l’olla del foc i refrigereu la cansalada. Coleu el brou i reserveu-lo.
  3. Bulliu els ous amb aigua, sal i un rajolí de vinagre, 6 min. Deixeu-los refredar en un bol amb aigua amb gel.
  4. Per a la salsa: en un cassó, coeu tots els ingredients, fins que arrenqui el bull, aparteu-lo i deixeu-ho refredar.
  5. Talleu la cansalada a tires. Peleu els ous i marineu-los 30 min amb la salsa anterior, colada i freda de la nevera. Poseu-hi a marinar els talls de bacallà.
  6. Poseu les algues en remull per dessalar-les; reserveu-les a trossos.
  7. Feu arrencar el bull al brou colat i coeu-hi els fideus i els bolets, 7 min.
  8. En bols, poseu-hi: 80 g de la salsa, els fideus, els bolets i el brou bullent (heu de cobrir tres quartes parts).
  9. A sobre, afegiu-hi cansalada, ou dur, pastanaga, bacallà, algues i all tendre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

04 abr

5a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

Voleu conèixer les possibilitats culinàries que ofereixen aquelles plantes que comunament s'anomenen...

05-06 abr

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

05 mar - 13 abr

11es Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat

Voleu disfrutar d'una oferta gastronòmica de proximitat? Les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i...

05 mar - 13 abr

11es Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat

Voleu disfrutar d'una oferta gastronòmica de proximitat? Les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i...

Portada 238

ENROTLLA'T! RECEPTES RECARGOLADES, PERÒ FÀCILS

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Jérôme Quilbeuf i Rie Yasui

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto