Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al brou: talleu la cansalada en dos talls i enrotlleu-la sobre ella mateixa, com un tub. Lligueu-la i marqueu-l en una paella antiadherent calenta.
  2. En una olla al foc amb aigua, poseu la cansalada i els vegetals. Quan arrenqui el bull, escumeu la superfície, tapeu l’olla i manteniu una cocció lenta però viva 2 h. Aparteu l’olla del foc i refrigereu la cansalada. Coleu el brou i reserveu-lo.
  3. Bulliu els ous amb aigua, sal i un rajolí de vinagre, 6 min. Deixeu-los refredar en un bol amb aigua amb gel.
  4. Per a la salsa: en un cassó, coeu tots els ingredients, fins que arrenqui el bull, aparteu-lo i deixeu-ho refredar.
  5. Talleu la cansalada a tires. Peleu els ous i marineu-los 30 min amb la salsa anterior, colada i freda de la nevera. Poseu-hi a marinar els talls de bacallà.
  6. Poseu les algues en remull per dessalar-les; reserveu-les a trossos.
  7. Feu arrencar el bull al brou colat i coeu-hi els fideus i els bolets, 7 min.
  8. En bols, poseu-hi: 80 g de la salsa, els fideus, els bolets i el brou bullent (heu de cobrir tres quartes parts).
  9. A sobre, afegiu-hi cansalada, ou dur, pastanaga, bacallà, algues i all tendre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

27 feb

Taller 'Cuina amb vegetals fermentats'

El dijous 27 de febrer, al Centre Cívic El Sortidor, es farà un taller de 18.30 a 21.30 h en què...

27 feb

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

27 feb

Cuina vegetariana d'hivern Nou 2020

Sabíeu que la meitat del nostre plat sempre haurien de ser verdures? I que hauríem de reduir el consum...

01-28 feb

Jornades gastronòmiques 'Temps d'uriços'

Els eriçons de mar són uns dels productes que reben més noms diferents al nostre país. Depèn...

Portada 237 Neta

BACALLÀ FOODIE. MAI NO L'HAVÍEU CUINAT AIXÍ!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carlota Claver

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto