Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al brou: talleu la cansalada en dos talls i enrotlleu-la sobre ella mateixa, com un tub. Lligueu-la i marqueu-l en una paella antiadherent calenta.
  2. En una olla al foc amb aigua, poseu la cansalada i els vegetals. Quan arrenqui el bull, escumeu la superfície, tapeu l’olla i manteniu una cocció lenta però viva 2 h. Aparteu l’olla del foc i refrigereu la cansalada. Coleu el brou i reserveu-lo.
  3. Bulliu els ous amb aigua, sal i un rajolí de vinagre, 6 min. Deixeu-los refredar en un bol amb aigua amb gel.
  4. Per a la salsa: en un cassó, coeu tots els ingredients, fins que arrenqui el bull, aparteu-lo i deixeu-ho refredar.
  5. Talleu la cansalada a tires. Peleu els ous i marineu-los 30 min amb la salsa anterior, colada i freda de la nevera. Poseu-hi a marinar els talls de bacallà.
  6. Poseu les algues en remull per dessalar-les; reserveu-les a trossos.
  7. Feu arrencar el bull al brou colat i coeu-hi els fideus i els bolets, 7 min.
  8. En bols, poseu-hi: 80 g de la salsa, els fideus, els bolets i el brou bullent (heu de cobrir tres quartes parts).
  9. A sobre, afegiu-hi cansalada, ou dur, pastanaga, bacallà, algues i all tendre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: