Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la salsa: poseu un bon raig d’oli en una cassola i poseu-la al foc.
  2. Afegiu-hi tot seguit les verdures, fins que es comencin a daurar i quedin ben fetes. Afegiu-hi la farina, per donar consistència a la salsa, i el fumet, que serà un catalitzador per ajudar a integrar totes les olors i els sabors. Uns 5 min més tard del primer bull, afegiu-hi la sal, tritureu i coleu la salsa, reserveu-ho i deixeu-ho refredar.
  3. En una paella amb una mica d’oli calent, poseu els talls de rap sense enfarinar a la paella fins que quedin daurats. Afegiu-hi els llagostins a l’últim moment i dues cullerades ben grans de la salsa que teníeu reservada. Deixeu que s’acabi de fer 5 min més i presenteu-ho amb una mica de porradell picat. És un plat per sucar-hi pa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 268

UN TAST DE PRIMAVERA. 40 PROPOSTES PER ASSABORIR EL BON TEMPS

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Àlex Montiel

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto