Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu la ceba i la penca d’api ben menudes.
  2. Talleu a daus la pastanaga i el carbassó.
  3. Blanquegeu 3 min, en aigua bullent salada, les favetes, els pèsols i els daus de pastanaga i carbassó.
  4. Poseu un raig d’oli a la cassola i daureu-hi la ceba i l’api, sense que agafin color. Passats 2-3 min, aboqueu-hi l’arròs i remeneu-lo 1 min. Regueu-ho amb un parell de llossades de brou i, quan torni a bullir, incorporeu-hi les verdures, menys el carbassó. Tapeu l’atuell i deixeu-ho coure, a foc suau, 20-25 min, tot remenant-ho de tant en tant i afegint-hi brou, si cal. Afegiu-hi el carbassó 5 min abans del final de la cocció.
  5. Ratlleu-hi una mica de formatge pel damunt i incorporeu-hi la mantega. Fora del foc, remeneu-ho i deixeu-ho reposar un moment. Salpebreu-ho. Un cop als plats, poseu-hi la resta de formatge, en forma d’encenalls fins, pel damunt.

CONSELL

L'arròs ha de quedar cremós, per això s'ha de remenar de tant en tant.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: