Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el brou a escalfar en un cassó.
  2. Piqueu molt bé la ceba.
  3. Poseu una cassola al foc amb una mica d'oli i, quan estigui ben calent, ofegueu-hi la ceba juntament amb els bolets xiitake.
  4. Mesureu l'arròs i tireu-lo a la cassola, a més del safrà, la sal i el pebre. Deixeu-ho fregir 2 min i afegiu-hi el got de vi sense deixar de remenar.
  5. Afegiu-hi el brou a poc a poc i continueu remenant-ho. Feu-ho de manera progressiva; és a dir, afegiu més brou a mesura que l'arròs el vagi consumint.
  6. Mentre l'arròs es cou, durant uns 20 min, prepareu el formatge fent-ne làmines i encenalls amb un ratllador.
  7. Quan el risotto estigui llest, afegiu-hi el parmesà ratllat, el coriandre i la mantega, alhora que continueu remenant l'arròs.
  8. En una altra paella, marqueu el foie-gras, 1 min per cada costat. Poseu-lo a sobre del risotto.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: