Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escateu, traieu les tripes i filetegeu els rogers; reserveu-ne els fetges i les espines per a la salsa. 
  2. Peleu les patates i els cirerols. Rostiu els caps i les espines dels rogers, flamegeu-los amb brandi i afegiu-hi una ceba, el porro, la pastanaga i el tomàquet madur tallat molt petit. Quan sigui cuit, cobriu-ho amb aigua i feu-ho coure 30 min. Coleu-ho i reserveu-ho. 
  3. Assequeu els cirerols al forn 40 min a 80 ºC. Peleu i talleu una ceba de Figueres a la juliana molt fina. En una cassola tapada, ofegueu-la amb un raig d’oli d’oliva verge i el llorer. 
  4. Marqueu les patates senceres amb oli amb 3 grans d’all. Salteu els fetges dels rogers i afegiu-hi el seu fumet. Coeu-ho 5 min i tritureu-ho. Afegiu-ho a les patates perquè s’acabin de coure. Coeu els rogers en una paella antiadherent. 
  5. Poseu al mig del plat la ceba caiguda; al voltant, les patates glacejades i el tomàquet sec. Poseu a sobre els rogers i salseu-ho amb el fumet reduït. Col·loqueu-hi unes fulles de fonoll fresc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

18 jun

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto