Troba la teva recepta

Preparació

  1. Escateu, traieu les tripes i filetegeu els rogers; reserveu-ne els fetges i les espines per a la salsa. 
  2. Peleu les patates i els cirerols. Rostiu els caps i les espines dels rogers, flamegeu-los amb brandi i afegiu-hi una ceba, el porro, la pastanaga i el tomàquet madur tallat molt petit. Quan sigui cuit, cobriu-ho amb aigua i feu-ho coure 30 min. Coleu-ho i reserveu-ho. 
  3. Assequeu els cirerols al forn 40 min a 80 ºC. Peleu i talleu una ceba de Figueres a la juliana molt fina. En una cassola tapada, ofegueu-la amb un raig d’oli d’oliva verge i el llorer. 
  4. Marqueu les patates senceres amb oli amb 3 grans d’all. Salteu els fetges dels rogers i afegiu-hi el seu fumet. Coeu-ho 5 min i tritureu-ho. Afegiu-ho a les patates perquè s’acabin de coure. Coeu els rogers en una paella antiadherent. 
  5. Poseu al mig del plat la ceba caiguda; al voltant, les patates glacejades i el tomàquet sec. Poseu a sobre els rogers i salseu-ho amb el fumet reduït. Col·loqueu-hi unes fulles de fonoll fresc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

21 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

22 mai

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

23 mai

Taller 'Aperitius amb peix'

És conegut que el peix és un dels aliments amb més proteïnes, de tal manera que s'ha d'incloure...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto