Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Agafeu un parell d’alls i, sense pelar-los, rebenteu-los amb un cop sec i poseu-los en una paella al foc amb oli abundant.
  2. Deixeu que agafin color i gust, i afegiu-hi els fideus, doneu-los unes voltes i, un cop s’enrosseixin, coleu l’oli.
  3. En una altra paella sofregiu la ceba i els alls tendres lentament fins que quedin com a punt de caramel.
  4. Incorporeu-hi el tomàquet ratllat i deixeu fer fins que aquest se separi de l’oli. Reserveu-ho.
  5. A part, fregiu volta i volta les espardenyes, traieu-les i reserveu-les.
  6. A la mateixa paella afegiu el sofregit i els fideus rossos. Deixeu-los fer una mica i cobriu-los amb el brou de marisc calent i poseu-ho tot al forn calent 5 min.
  7. Mentrestant, feu un allioli amb ou, alls i julivert.
  8. Finalment, obriu les espardenyes per la meitat i netegeu-les amb aigua freda. Salteu-les en una paella i, al darrer minut, afegiu-les per sobre dels fideus i deixeu que s’acabin de coure.
  9. Serviu-ho amb la resta de l’allioli a part i una amanida.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: