Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu les nyores en aigua tèbia 30 min.
  2. Poseu al morter el bitxo, les ametlles, les avellanes, el pa torrat, els alls pelats i els tomàquets; piqueu-ho bé i afegiu-hi la polpa de les nyores.
  3. Un cop picat, incorporeu-hi l’oli i el vinagre tot remenant amb l’ajut de la mà de morter.
  4. Condimenteu-ho al punt de sal i reserveu-ne la salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

25-26 gen

II Trufforum

L’edifici El Sucre, de Vic, tornarà a acollir el Trufforum, l’esdeveniment de referència...

26 gen

Diumenges de vins

Com molts caps de setmana, quan arriba el diumenge, l'ajuntament d'Alella ens proposa una de les activitats estrella...

25-26 gen

III Mostra Internacional de Pastisseria

L’últim cap de setmana de gener, coincidint amb la festa major d’hivern del municipi, Sant Vicenç...

26 gen

Gran Festa de la Calçotada 2020

Valls celebra el diumenge 26 de gener la 39ª festa popular al voltant del calçot, coincidint amb l’epicentre...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto