Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un bol, poseu-hi l'oli, l'aigua i el vinagre. Amb la mateixa cullera, remeneu-ho fins que es lligui i quedi una emulsió perfecta. El secret, segons Pau Gener, xef del restaurant Vinòmic de la Garriga, són les proporcions.
  2. Salpebreu-ho. Remeneu-ho, la textura queda gairebé com mel.
  3. Opcionalment, podeu afegir-hi una mica de mostassa, cítrics (vigileu, no us passeu, perquè amb el vinagre pot quedar tot molt àcid), fruits vermells o una cullerada d'olivada, al gust.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: