Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu aigua a bullir amb sal i quan bulli cuineu l’arròs durant 30-35 minuts. Coleu-lo i reserveu-lo.
  2. Talleu els calamarsets a tires fines i els salteu en una paella amb un rajolí d’oli d’oliva a foc fort. Salpebreu-ho al gust.
  3. Peleu els tomàquets, traieu-los les llavors i talleu-los a daus.
  4. Talleu les cebes tendres a daus petits.
  5. Munteu el plat disposant una base d’arròs, els calamarsets saltats a sobre, i ho acabeu amb una mica de tomàquet i ceba tendra.
  6. Finalment, poseu un rajolí d’oli d’oliva i una mica de coriandre picat per sobre i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: