Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu aigua a bullir amb sal i quan bulli cuineu l’arròs durant 30-35 minuts. Coleu-lo i reserveu-lo.
  2. Talleu els calamarsets a tires fines i els salteu en una paella amb un rajolí d’oli d’oliva a foc fort. Salpebreu-ho al gust.
  3. Peleu els tomàquets, traieu-los les llavors i talleu-los a daus.
  4. Talleu les cebes tendres a daus petits.
  5. Munteu el plat disposant una base d’arròs, els calamarsets saltats a sobre, i ho acabeu amb una mica de tomàquet i ceba tendra.
  6. Finalment, poseu un rajolí d’oli d’oliva i una mica de coriandre picat per sobre i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: