Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu unes gotes d’oli de sèsam en una paella de ferro.
  2. Afegiu-hi les verdures, totes dues al mateix temps, amb unes gotes de shoyu. Aneu-ho remenant amb dos bastons de fusta, 5 min.
  3. A continuació, afegiu-hi una mica d’aigua, apugeu el foc i espereu que s’evapori l’aigua. La verdura ja estarà al punt; abans d’apagar el foc, rectifiqueu-ho de sabor, si cal, afegint-hi unes gotes de shoyu i de vinagre d’umeboshi; també hi podeu posar una mica més d’oli.
  4. Remeneu-ho tot amb els pals una última vegada i ja ho teniu a punt per servir. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: