Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu bé les sardines, saleu-les i enfarineu-les. Fregiu-les en una paella amb oli d’oliva ben calent, 2 min. Escorreu-les i repartiu-les al fons d’una cassola de fang.
  2. En un cassó net, poseu oli d’oliva verge extra fins a la meitat. Afegiu-hi els alls laminats, enceneu el foc a potència mitjana i, quan comencin a daurar-se, apagueu el foc i afegiu-hi el pebre vermell i el vinagre. Incorporeu-hi les herbes i torneu a encendre el foc. Deixeu que tot plegat bulli 2 min i cobriu les sardines amb l’escabetx.
  3. Deixeu que les sardines reposin dos o tres dies amb l’escabetx abans de menjar-vos-les.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 287

L'HORA LILA. UN MENÚ DELICIÓS PER CELEBRAR EL TALENT FEMENÍ

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Casals

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: