Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Renteu els sonsos, assequeu-los bé i arrebosseu-los amb una barreja de farina i Maizena i una mica de sal. Per arrebossar els sonsos sense patir perquè s'enganxi la massa a les mans, ompliu una bossa de plàstic amb la farina i poseu-hi els sonsos a dins. Sacsegeu-la i ja els tindreu a punt. Només us quedarà abocar tot el contingut de la bossa sobre un colador i les farines sobreres cauran.
  2. Demaneu ajuda a un adult per fregir els sonsos en una cassola amb força oli calent.
  3. Quan els peixets estiguin ben daurats, traieu-los amb una escumadora i poseu-los sobre una reixeta o sobre paper absorbent. Vigileu de no cremar-nos la llengua, però ja us els podeu menjar!

El consell

  • Podeu fer servir aquesta recepta per fregir tot tipus de peix. L’avantatge dels sonsos és que són petits i els podeu menjar sencers. Sabíeu que les espines del peix tenen moltíssim calci? Per això val la pena que les mengeu sempre que en tingueu ocasió.
  • Aquests sonsos queden la mar de bé si els acompanyeu amb pa amb tomàquet o amb una amanida de cogombre i tomàquet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: