Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Renteu els sonsos, assequeu-los bé i arrebosseu-los amb una barreja de farina i Maizena i una mica de sal. Per arrebossar els sonsos sense patir perquè s'enganxi la massa a les mans, ompliu una bossa de plàstic amb la farina i poseu-hi els sonsos a dins. Sacsegeu-la i ja els tindreu a punt. Només us quedarà abocar tot el contingut de la bossa sobre un colador i les farines sobreres cauran.
  2. Demaneu ajuda a un adult per fregir els sonsos en una cassola amb força oli calent.
  3. Quan els peixets estiguin ben daurats, traieu-los amb una escumadora i poseu-los sobre una reixeta o sobre paper absorbent. Vigileu de no cremar-nos la llengua, però ja us els podeu menjar!

El consell

  • Podeu fer servir aquesta recepta per fregir tot tipus de peix. L’avantatge dels sonsos és que són petits i els podeu menjar sencers. Sabíeu que les espines del peix tenen moltíssim calci? Per això val la pena que les mengeu sempre que en tingueu ocasió.
  • Aquests sonsos queden la mar de bé si els acompanyeu amb pa amb tomàquet o amb una amanida de cogombre i tomàquet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona organitza durant el mes de juliol les seves edicions més fresques:...

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 jul

Biofira L'Ecològica de Solsona 2019

Coincidint amb la Setmana del Medi Ambient, que a Solsona se celebra del 15 al 21 de juliol, la ciutat acull una...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto