Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Renteu els sonsos, assequeu-los bé i arrebosseu-los amb una barreja de farina i Maizena i una mica de sal. Per arrebossar els sonsos sense patir perquè s'enganxi la massa a les mans, ompliu una bossa de plàstic amb la farina i poseu-hi els sonsos a dins. Sacsegeu-la i ja els tindreu a punt. Només us quedarà abocar tot el contingut de la bossa sobre un colador i les farines sobreres cauran.
  2. Demaneu ajuda a un adult per fregir els sonsos en una cassola amb força oli calent.
  3. Quan els peixets estiguin ben daurats, traieu-los amb una escumadora i poseu-los sobre una reixeta o sobre paper absorbent. Vigileu de no cremar-nos la llengua, però ja us els podeu menjar!

El consell

  • Podeu fer servir aquesta recepta per fregir tot tipus de peix. L’avantatge dels sonsos és que són petits i els podeu menjar sencers. Sabíeu que les espines del peix tenen moltíssim calci? Per això val la pena que les mengeu sempre que en tingueu ocasió.
  • Aquests sonsos queden la mar de bé si els acompanyeu amb pa amb tomàquet o amb una amanida de cogombre i tomàquet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

18 oct

III Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor

Com ja es tradició, el poble tarragoní de Mont-roig del Camp i Miami Platja celebra unes jornades dedicades...

18 oct

'Cosa/Cos' de Les Impuxibles

A través d'un poemari en viu, una selecció personal de poemes de dones, es visibilitza el procés...

18 oct

1es Jornades Gastronómiques Km 0 a l'Alta Ribagorça

Interessats a tastar els productes locals de l'Alta Ribagorça? Els caps de setmana de l'11 d'octubre al 3...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto