Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu la ceba i la pastanaga. Talleu-ho a rodanxes i poseu-ho en una cassola a foc suau amb un raig d'oli d'oliva.
  2. Quan estigui mig ofegat, afegiu-hi el tomàquet ratllat i deixeu-ho concentrar.
  3. Peleu els escamarlans i separeu-ne les cues i els caps. Retireu les potes dels caps.
  4. Afegiu els mateixos caps a la cassola amb les hortalisses i remeneu-ho. Tireu-hi l'aigua freda i coeu-ho 40 min. Coleu-lo i afegiu-hi el miso, remenant-ho per tal que quedi ben dissolt. Tasteu-ho de sal.
  5. Per als farcellets, trinxeu les cues ben fines amb un ganivet. Agafeu les làmines de pasta wonton i poseu-hi petites porcions de carn d'escamarlà. Doblegueu la pasta, feu uns farcellets i segelleu-ne la punta amb una mica d'ou.
  6. Poseu una olla amb abundant aigua al foc i quan arrenqui el full poseu-hi els 12 farcellets. Deixeu que pugin a la superfície i retireu-los.
  7. Poseu la sopa d'escamarlans en un bol juntament amb els raviolis i un xic de porradell trinxat pel damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

01-28 feb

Jornades gastronòmiques 'Temps d'uriços'

Els eriçons de mar són uns dels productes que reben més noms diferents al nostre país. Depèn...

01-29 feb

La Ruta del Xató 2020

Al febrer, la Ruta del Xató, que s’estrena al novembre amb el Festival del Xató de Vilanova i la...

01-29 feb

La Ruta del Xató 2020

Al febrer, la Ruta del Xató, que s’estrena al novembre amb el Festival del Xató de Vilanova i la...

01-29 feb

La Ruta del Xató 2020

Al febrer, la Ruta del Xató, que s’estrena al novembre amb el Festival del Xató de Vilanova i la...

Portada 237 Neta

BACALLÀ FOODIE. MAI NO L'HAVÍEU CUINAT AIXÍ!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carlota Claver

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto