Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la ceba i la pastanaga. Talleu-ho a rodanxes i poseu-ho en una cassola a foc suau amb un raig d'oli d'oliva.
  2. Quan estigui mig ofegat, afegiu-hi el tomàquet ratllat i deixeu-ho concentrar.
  3. Peleu els escamarlans i separeu-ne les cues i els caps. Retireu les potes dels caps.
  4. Afegiu els mateixos caps a la cassola amb les hortalisses i remeneu-ho. Tireu-hi l'aigua freda i coeu-ho 40 min. Coleu-lo i afegiu-hi el miso, remenant-ho per tal que quedi ben dissolt. Tasteu-ho de sal.
  5. Per als farcellets, trinxeu les cues ben fines amb un ganivet. Agafeu les làmines de pasta wonton i poseu-hi petites porcions de carn d'escamarlà. Doblegueu la pasta, feu uns farcellets i segelleu-ne la punta amb una mica d'ou.
  6. Poseu una olla amb abundant aigua al foc i quan arrenqui el full poseu-hi els 12 farcellets. Deixeu que pugin a la superfície i retireu-los.
  7. Poseu la sopa d'escamarlans en un bol juntament amb els raviolis i un xic de porradell trinxat pel damunt.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: