Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Deixeu l’espelta en remull tota la nit.
  2. Renteu els porros i talleu-los a rodanxes.
  3. Peleu i talleu a daus petits la pastanaga.
  4. Netegeu els calamars i talleu-los de forma regular.
  5. En una cassola amb oli, feu enrossir els calamars i reserveu-los.
  6. Poseu a la paella el porro a rodanxes, la pastanaga i els alls pelats i picats, i sofregiu-ho 5-8 min. Afegiu-hi el tomàquet triturat.
  7. Passats 7 min, afegiu-hi l’espelta remullada, remeneu-ho i afegiu-hi el brou i el safrà.
  8. Salpebreu-ho i continueu la cocció durant 1 h 30 min. A falta de 8 min, incorporeu-hi els pèsols i el calamar.

CONSELL

L’espelta es pot cuinar el dia anterior i afegir-la a la sopa al final de la cocció.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto