Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la sopa de castanyes: feu coure les castanyes en aigua bullent, 10 min. Refredeu-les, peleu-les i talleu les a trossos.
  2. Ofegueu la ceba picada amb l’all i la farigola. Afegiu-hi les castanyes i la mostassa, i mulleu-ho amb el brou. Deixeu-ho coure 15 min. Salpebreu-ho.
  3. Passeu-ho pel túrmix i coleu-ho.
  4. Incorporeu-hi la nata, deixeu-ho reduir i reserveu-ho calent.
  5. Per a l’ou escumat: talleu un tros de paper film transparent d’una grandària superior al del bol que vulgueu fer servir i cobriu-ne la superfície.
  6. Amb l’ajuda d’un pinzell, greixeu d’oli el paper film, aboqueu-hi l’ou, condimenteu-ho i ajunteu les puntes del film per donar-li forma de saquet; premeu-lo i lligueu-lo.
  7. Feu coure l’ou en aigua bullent, 4 min. Traieu-lo de l’aigua i traieu-li amb cura el paper film. Reserveu-lo.
  8. Disposeu la crema calenta en un plat fondo, l’ou al mig i els bolets, saltats, escampats per sobre.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: