Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu un tallet a les castanyes i escaldeu-les en aigua bullent perquè es puguin pelar més fàcilment.
  2. Una vegada pelades de la pell més dura i la segona pell, reserveu-les.
  3. Sofregiu lleugerament la ceba tallada a tires fines i afegiu-hi les castanyes i la patata tallada petita.
  4. Incorporeu-hi el brou i deixeu-ho coure fins que les castanyes siguin cuites.
  5. Tasteu-ho de sal i ja ho podeu servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: