Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu la carn amb aigua abundant i feu-hi un primer bull. A continuació, prepareu una olla amb la carn, el nap, la cansalada i els 6 l d’aigua, i deixeu-ho coure a foc lent, 4 h.
  2. Afegiu-hi la col d’hivern, la pastanaga i les botifarres, i deixeu-ho coure 15-20 min.
  3. Traieu la carn de l’olla. Desosseu-la i talleu-la a daus de no més de 0,5 cm. Feu el mateix amb la verdura; reserveu-ho. Salpebreu la sopa d’escudella.
  4. Coeu els galets a la sopa, colada, 10 min.
  5. Tradicionalment, es prepara una pilota, amb la carn de l’olla i les verdures picades finament, i se serveix amb la sopa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: