Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu, peleu i talleu el moniato a dauets.
  2. Peleu la ceba i talleu-la a quadrats, poseu-la al costat del pebrot.
  3. Renteu i talleu la branca d'api en cubs.
  4. En una cassola gran amb dues cullerades d'oli, ofegueu primer les cebes uns minuts, fins que comencin a canviar de color, i afegiu-hi l'api, el moniato, el pebrot i una mica de comí.
  5. Remeneu-ho bé i deixeu-ho ofegar 7 min, amb la cassola tapada.
  6. Salpebreu-ho i afegiu-hi el brou vegetal o l'aigua, porteu-ho a ebullició i abaixeu el foc. Feu-ho coure fins que el moniato estigui tendre.
  7. Al final de la cocció, afegiu-hi els espinacs tallats, o fulles baby d'espinacs, i barregeu-ho.
  8. Serviu-ho amb espinacs frescos o seca mòlta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto