Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Ofegueu en una paella amb una mica d’oli la ceba i el porro sense que prenguin color. Afegiu-hi l’all i el tomàquet i coeu-ho fins que els ingredients quedin molt secs. Aboqueu-hi el pebre vermell i el peix de roca net (excepte els quatre filets). 
  2. Afegiu-hi el brandi i evaporeu-ne l’alcohol. Afegiu-hi aigua fins a cobrir els ingredients. Coeu-ho durant 40 min i coleu-ho. 
  3. Per al puré: bulliu la patata i aixafeu-la fins a donar-li textura densa. Afegiu-hi una mica d’oli i el brou de peix per obtenir una massa cremosa. Salpebreu-ho i perfumeu-ho amb una mica de licor Pastis. 
  4. Per a la salsa rouille: barregeu un ou triturat, el safrà i l’all. Afegiu-hi l’oli d’oliva a poc a poc fins que obtingueu una textura cremosa i densa. Assaoneu-ho, afegiu-hi el vinagre de poma i deixeu-ho reposar. 
  5. Saleu els filets de peix. Escalfeu la sopa i el puré. Serviu-ho posant el puré i el peix en un plat, i la sopa en una gerreta. Presenteu la salsa rouille en un bol a part.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Taller de fideuada i arròs negre

Cultura gastronòmica i tradició és el que ens aporten aquests plats que mai passen de moda, sobretot...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto