Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Ofegueu en una paella amb una mica d’oli la ceba i el porro sense que prenguin color. Afegiu-hi l’all i el tomàquet i coeu-ho fins que els ingredients quedin molt secs. Aboqueu-hi el pebre vermell i el peix de roca net (excepte els quatre filets). 
  2. Afegiu-hi el brandi i evaporeu-ne l’alcohol. Afegiu-hi aigua fins a cobrir els ingredients. Coeu-ho durant 40 min i coleu-ho. 
  3. Per al puré: bulliu la patata i aixafeu-la fins a donar-li textura densa. Afegiu-hi una mica d’oli i el brou de peix per obtenir una massa cremosa. Salpebreu-ho i perfumeu-ho amb una mica de licor Pastis. 
  4. Per a la salsa rouille: barregeu un ou triturat, el safrà i l’all. Afegiu-hi l’oli d’oliva a poc a poc fins que obtingueu una textura cremosa i densa. Assaoneu-ho, afegiu-hi el vinagre de poma i deixeu-ho reposar. 
  5. Saleu els filets de peix. Escalfeu la sopa i el puré. Serviu-ho posant el puré i el peix en un plat, i la sopa en una gerreta. Presenteu la salsa rouille en un bol a part.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: