Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu els rovellons traient-ne les impureses amb un drap humit, vigilant que no es trenquin. Talleu-los perquè siguin de la mateixa mida.
  2. Poseu una olla al foc amb el brou vegetal.
  3. En una altra olla amb un raig d’oli d’oliva, sofregiu-hi lleugerament la cansalada viada tallada a daus petits.
  4. Peleu i talleu la ceba i els alls ben petits i afegiu-los a la cansalada.
  5. Afegiu-hi els rovellons. Deixeu-ho coure 2 min i, tot seguit, afegiu-hi el brou vegetal. Deixeu-ho coure 15 min a foc suau.
  6. Feu una picada amb les ametlles, els alls, el julivert i el pa torrat. Deixateu-la amb una llossada de la sopa i tireu-la a l’olla.
  7. Deixeu-ho coure 2 min més i ja la podeu servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto