Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Barregeu bé tots els ingredients de les mandonguilles i pasteu-los fins a aconseguir una massa homogènia.
  2. Feu boletes ben menudes amb la massa, enfarineu-les i demaneu a un adult que us ajudi a fregir-les.Reserveu-les.
  3. En una olla, sofregiu lentament una ceba picada, uns 10 min. Quan estigui ben tova, afegiu-hi el pa torrat i remeneu-ho una mica, fins que quedi tot integrat.
  4. Afegiu-hi el formatge, una cullerada de mongetes cuites i el brou de bullir les mongetes. Remeneu-ho i deixeu-ho coure uns minuts més.
  5. Amb l’ajuda d’un adult, poseu-ho al vas de la batedora i tritureu-ho.
  6. Ja només us queda afegir-hi les mandonguilles fregides i la resta de les mongetes cuites i ja teniu la sopa supernergètica.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15 des

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

12 mai - 15 des

Cicle Enocultura't 2018

Del maig al desembre, el Mas Comtal, celler familiar ubicat a Avinyonet del Penedès (Alt Penedès), organitza...

15 des

Fes l'oliva

La campanya de recollida de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig us torna a oferir l’oportunitat...

15 des

Tallers de dolços de Nadal

Poques persones gaudeixen més de les festes de Nadal que els més petits de casa. A l’emoció...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto