Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu l’aigua a bullir juntament amb el sucre. Quan arrenqui el bull i el sucre s’hagi diluït, afegiu-hi l’agar en pols deixatat amb un xic d’aigua freda, i deixeu-ho bullir 1 min. Tot seguit apagueu el foc i deixeu-ho refredar uns quants minuts.
  2. Quan aquest almívar estigui al voltant dels 80 ºC, tireu-hi el te i la meitat de les fulles de menta, i compteu 2 min de rellotge. Ràpidament, coleu-lo, deixeu-lo refredar i després guardeu-lo a la nevera.
  3. Poseu els rovells amb el sucre en un bol al bany maria i bateu-los perquè els rovells s’escumin i quedin ben cremosos. Quan vegeu que han arribat al punt, traieu-los del bany maria i continueu-los remenant perquè s’abaixi la temperatura i quedi una crema ben brillant.
  4. Aixafeu els cigrons acabats de coure a fi que quedi un puré molt fi. Afegiu-hi el sucre morè.
  5. Presenteu les postres. Tritureu amb un túrmix la sopa de te. Feu unes quenelles de puré de cigrons i poseu-ne una al centre de cada plat soper o bol. Al damunt, poseu-hi una fulla de menta tallada a tires fines, una cullerada de crema de rovells i caramel·litzeu-ho amb un bufador.
  6. Al voltant, poseu-hi la sopa de te verd amb menta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15 jul

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

17 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

18 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto