Troba la teva recepta

Preparació

  1. Podeu comprar pèsols pelats o sense pelar. Bulliu-los amb les beines per obtenir un brou de pèsols, més aromàtic que el brou de verdures.
  2. Poseu aigua a bullir amb sal fina. Afegiu-hi els pèsols i després de 5 min talleu el bull. Refredeu els pèsols després del temps de cocció amb aigua freda i gel. Un cop freds, escorreu-los i conserveu-los a la nevera en paper de cuina.
  3. Piqueu la ceba i sofregiu-la amb oli a foc lent, sense que agafi color. Mulleu-la amb vi blanc i afegiu-hi la branca de citronella tallada en dues al llarg, a foc fort, fins que el vi s’evapori. Abaixeu el foc i afegiu-hi la pasta de curri i els pèsols bullits.
  4. Escalfeu el brou de verdures o de pèsols a part. Afegiu-lo a poc a poc al sofregit de pèsols i tritureu-ho amb un túrmix. Afegiu-hi brou fins a obtenir la textura desitjada.
  5. Torneu a bullir el brou 2 min i tritureu-lo afegint-hi la mantega per tenir una crema untuosa. Tasteu-ho i poseu-ho a punt de sal i pebre blanc acabat de moldre. Passeu la sopa per un colador fi. Reserveu-la a la nevera.
  6. Serviu la crema freda o calenta amb unes làmines de coco per sobre o coco ratllat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

Verema a Albet i Noya

Amb motiu de la verema d'enguany, Albet i Noya obre les seves portes per tal d'oferir a petits i grans una nova...

21 set

'Matí de verema' amb la Família Torres

La Família Torres organitza, un any més, unes activitats pensades per donar a conèixer el món...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto