Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Podeu comprar pèsols pelats o sense pelar. Bulliu-los amb les beines per obtenir un brou de pèsols, més aromàtic que el brou de verdures.
  2. Poseu aigua a bullir amb sal fina. Afegiu-hi els pèsols i després de 5 min talleu el bull. Refredeu els pèsols després del temps de cocció amb aigua freda i gel. Un cop freds, escorreu-los i conserveu-los a la nevera en paper de cuina.
  3. Piqueu la ceba i sofregiu-la amb oli a foc lent, sense que agafi color. Mulleu-la amb vi blanc i afegiu-hi la branca de citronella tallada en dues al llarg, a foc fort, fins que el vi s’evapori. Abaixeu el foc i afegiu-hi la pasta de curri i els pèsols bullits.
  4. Escalfeu el brou de verdures o de pèsols a part. Afegiu-lo a poc a poc al sofregit de pèsols i tritureu-ho amb un túrmix. Afegiu-hi brou fins a obtenir la textura desitjada.
  5. Torneu a bullir el brou 2 min i tritureu-lo afegint-hi la mantega per tenir una crema untuosa. Tasteu-ho i poseu-ho a punt de sal i pebre blanc acabat de moldre. Passeu la sopa per un colador fi. Reserveu-la a la nevera.
  6. Serviu la crema freda o calenta amb unes làmines de coco per sobre o coco ratllat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: