Troba la teva recepta

Preparació

  1. Podeu comprar pèsols pelats o sense pelar. Bulliu-los amb les beines per obtenir un brou de pèsols, més aromàtic que el brou de verdures.
  2. Poseu aigua a bullir amb sal fina. Afegiu-hi els pèsols i després de 5 min talleu el bull. Refredeu els pèsols després del temps de cocció amb aigua freda i gel. Un cop freds, escorreu-los i conserveu-los a la nevera en paper de cuina.
  3. Piqueu la ceba i sofregiu-la amb oli a foc lent, sense que agafi color. Mulleu-la amb vi blanc i afegiu-hi la branca de citronella tallada en dues al llarg, a foc fort, fins que el vi s’evapori. Abaixeu el foc i afegiu-hi la pasta de curri i els pèsols bullits.
  4. Escalfeu el brou de verdures o de pèsols a part. Afegiu-lo a poc a poc al sofregit de pèsols i tritureu-ho amb un túrmix. Afegiu-hi brou fins a obtenir la textura desitjada.
  5. Torneu a bullir el brou 2 min i tritureu-lo afegint-hi la mantega per tenir una crema untuosa. Tasteu-ho i poseu-ho a punt de sal i pebre blanc acabat de moldre. Passeu la sopa per un colador fi. Reserveu-la a la nevera.
  6. Serviu la crema freda o calenta amb unes làmines de coco per sobre o coco ratllat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto