Troba la teva recepta

Preparació

  1. En una olla amb els 50 ml d’oli d’oliva, fregiu els tres grans d’all sencers, 1 min.
  2. Afegiu les torrades en l’aigua bullent i deixeu-les coure 4 min.
  3. Tritureu-ho amb els tres alls fregits pelats i saleu-ho.
  4. Aboqueu la sopa en tasses de consomé i empolseu-hi per sobre el formatge ratllat.
  5. Amb el gratinador molt calent, roent, gratineu cada tassa fins a obtenir un daurat que sigui atractiu.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

19-20 gen

Festa de Sant Antoni d'Alcanar 2019

Alcanar és un dels molts municipis catalans que celebren la seva festa per Sant Antoni. El cap de setmana...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto