Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu l’alvocat i tritureu-lo amb la meitat del coriandre, el suc d’una llima i una mica de sal.
  2. Talleu les cols, el cogombre i la ceba vermella a la juliana.
  3. Talleu els bitxos a rodanxes.
  4. En un bol, barregeu la col, el cogombre, la ceba vermella, l’altra meitat de fulles de coriandre i les rodanxes de bitxo, i condimenteu-ho amb el suc de llima, sal i pebre negre acabat de moldre.
  5. Deixeu-ho macerar 30 min a la nevera, abans de servir-ho.
  6. Talleu el bacallà a daus de 20 g; mulleu-los en ou batut i xopeu-los bé amb l’amarant. Fregiu els daus de bacallà arrebossats en oli d’oliva abundant, a 170 ºC, 2-3 min.
  7. Traieu-los de la paella i escorreulos bé sobre paper de cuina.
  8. Escalfeu una paella i daureu-hi les 'tortillas' de blat de moro en sec, 1 min per cada costat.
  9. Ompliu-les amb la crema d’alvocat i poseu-hi dos o tres trossos de bacallà; escampeu-hi julivert picat.
  10. Serviu els tacos acompanyats de l’amanida de col fresca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: