Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu l’alvocat i tritureu-lo amb la meitat del coriandre, el suc d’una llima i una mica de sal.
  2. Talleu les cols, el cogombre i la ceba vermella a la juliana.
  3. Talleu els bitxos a rodanxes.
  4. En un bol, barregeu la col, el cogombre, la ceba vermella, l’altra meitat de fulles de coriandre i les rodanxes de bitxo, i condimenteu-ho amb el suc de llima, sal i pebre negre acabat de moldre.
  5. Deixeu-ho macerar 30 min a la nevera, abans de servir-ho.
  6. Talleu el bacallà a daus de 20 g; mulleu-los en ou batut i xopeu-los bé amb l’amarant. Fregiu els daus de bacallà arrebossats en oli d’oliva abundant, a 170 ºC, 2-3 min.
  7. Traieu-los de la paella i escorreulos bé sobre paper de cuina.
  8. Escalfeu una paella i daureu-hi les 'tortillas' de blat de moro en sec, 1 min per cada costat.
  9. Ompliu-les amb la crema d’alvocat i poseu-hi dos o tres trossos de bacallà; escampeu-hi julivert picat.
  10. Serviu els tacos acompanyats de l’amanida de col fresca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto