Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Marqueu en els calamars uns talls fins, poc profunds, en dues direccions, a l'estil japonès, i talleu-los en triangles.
  2. Per a les 'tortillas': barregeu tots els ingredients amb les mans fins a obtenir una massa homogènia.
  3. Formeu boles de 20 g i, entre dos papers sulfurats, doneu-los forma amb una premsa de 'tortillas' o, si no en teniu, aplaneu-les amb el corró fins a 2 mm de gruix.
  4. Per a la salsa: amb un túrmix, tritureu tots els ingredients, excepte el suc de llima; coleu-ho, i afegiu-hi el suc. 
  5. Per a la col: refregueu la juliana de col amb la sal fins a estovar-la. Escorreu-la del suc que haurà fet i amaniu-la amb vinagre, oli i sal. Refrigereu-la 1 h.
  6. En una paella antiadherent calenta, poseu les tortillas; quan comencin a sortir-hi bossetes d'aire, gireu-les i repetiu la cocció per l’altra banda. Reserveu-les calentes en una bossa de roba.
  7. Saleu i enfarineu el calamar i fregiu-lo amb oli abundant, a 170 ºC. 
  8. A cada 'tortilla', poseu-hi calamar, col, pèsols, salsa, mitzuna i coriandre. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: